СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА

Новости  |  20.12.2016
Јавна седница во 12.00 часот на ден 20.12.2016 година

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

 

     Управниот суд на ден 20.12.2016 година, во Советот од судиите:

            1. Мустафа Шахини - Претседател на совет

            2. Даниела Антовска - член

            3. Димитрула Апостоловска - член

            4. Билјана Никодиновска Петровска - член

            5. Габријела Михајловска - член

       Со почеток во 12.00 часот во Канцеларија бр. 14 ќе одржи јавна седница по поднесената тужба од тужителот Коалиција за предвремени парламентарни избори 2016 предводена од Социјалдемократски Сојуз на Македонија УРП.бр.515/2016 за поништување на Решението на Државната изборна комисија УП1.бр.10-489 од 17.12.2016 година.

Претседател на совет

судија Мустафа Шахини

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_