Усвоени месечен и квартатлен извештај за работата на Управен суд за месец март 2020 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Усвоени месечен и квартатлен извештај за работата на Управен суд за месец март 2020 година

Новости  |  16.4.2020
Управниот суд, на седницата на судии одржана на ден 07.03.2020 година, ги усвои месечните и кварталниот извештај за работа на судот за месец март 2020 година.

СООПШТЕНИЕ

 

Управниот суд, на седницата на судии одржана на ден 07.03.2020 година, ги усвои Извештаите за работа на судот за месец март 2020 година и кварталниот извештај за првиот квартал од истатата. Од збирниот месечен извештај за месец март, произлегува дека на почетокот на месецот во работа во Управен суд имало 5312 нормирани предмети, новопримени нормирани предмети во текот на месец март се 6220, додека решени нормирани предмети се 781, што значи дека Судот го совладува приловот на бројот на предмети.


Месечен извештај за работата на Управен суд за месец март 2020 година

Квартален извештај за работата на Управен суд за прв квартал за  2020 година

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_