Воведување во работа заради отпочнување со изведувањето на работи за внатрешна адаптација на обејктот – зграда [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Воведување во работа заради отпочнување со изведувањето на работи за внатрешна адаптација на обејктот – зграда

Новости  |  23.2.2021
Согласно склучениот Договор за извршување на работи за внатрешна адаптација со реновирање на постоен објект – зграда, помеѓу Управен суд од една страна како нарачател и правното лице ДРВО-ПРОМ ДООЕЛ

                                                                                                                                 

РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА                                                              REPUBLIKA E MAQEDONISË SE VERIUT

                    УПРАВЕН СУД                                                                                                      GJYKATA ADMINISTRATIVE

                         СКОПЈЕ                                                                                                                                SHKUP

 

            Согласно склучениот Договор за извршување на работи за внатрешна адаптација со реновирање на постоен објект – зграда, помеѓу Управен суд од една страна како нарачател и правното лице ДРВО-ПРОМ ДООЕЛ од с.Мородвис, Зрновци од друга страна како изведувач, на ден 22.02.2021 година во 12,00 часот, изведувачот и надзорот над изведбата КАРАПАНЧЕВСКИ КОМПАНИ ДООЕЛ,  беа воведени во работа заради отпочнување со изведувањето на работи за внатрешна адаптација на обејктот – зграда, лоцирана на ул.Даме Груев бр.28 (6) Скопје, доделена на Управниот суд со Одлука за трајно користење донесена од Владата на Република Северна Македонија бр. 44-8928/1 од 25.09.2018 година.

 

 

                                       Претседател на Суд

                                m-r Burim Sejdini

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_