Исправка на јавен оглас [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Исправка на јавен оглас

Новости  |  31.10.2019
Се врши исправка на Јавен оглас бр.1/2019 за вработување на 12 (дванаесет) судски службеници на неопределено време на работни места на Врховниот суд на Република Северна Македонија објавен во Нова Македонија на ден 30.10.2019 година.

 

Исправката се однесува во делот:

     “Рокот за поднесување на пријавите изнесува 15 (петнаесет) работни дена од денот на објавувањето на огласот во дневните весници (несметајќи го денот на самото објавување)”, а треба да гласи:
     “Рокот за поднесување на пријавите изнесува 15 (петнаесет)дена од денот на објавувањето на огласот во дневните весници (несметајќи го денот на самото објавување)”.

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_