ИЗВЕСТУВАЊЕ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Известувања  |  22.12.2020
Во врска со објавениот Јавен оглас бр.2/20 од 27.10.2020 година, за вработување на еден судски службеник за работно место Самостоен судски советник – 1 (еден) извршител категорија Б, ниво Б1

Комисијата за селекција формирана во Врховниот суд на Република Северна Македонија во врска со објавениот Јавен оглас бр.2/20 од 27.10.2020 година, за вработување на еден судски службеник за работно место Самостоен судски советник – 1 (еден) извршител категорија Б, ниво Б1, Ве известува дека интервјуто закажано за ден 23.12.2020 година (среда) во 10:00 часот,  поради настанатата ситуација со Ковид-19, СЕ ОДЛАГА.

За денот и часот на одржување на истото дополнително ќе се објави известување.

Од Комисијата за селекција за вработување

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_