Виш управен суд на Република Македонија Почетна [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Најнови вести

 • Известувања, Настани, Соопштенија за јавност  | 23.3.2020 | Виш управен суд на Република Македонија

  Упатство за начинот на работа на Виш управен суд за време на прогласената вонредна состојба

 • Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  | 11.3.2020 | Виш управен суд на Република Македонија

  Известување согласно Заклучоците на Владата на РСМ донесени на седница одржана на 10.03.2020 година, во врска со мерки за превенција од COVID-19

  Известување Согласно Заклучоците на Владата на Република Северна Македонија донесени на седница одржана на 10.03.2020 година, во врска со спроведување на дополнителни мерки и активности за превенција од ширење на болеста COVID-19 (корона вирус). [повеќе]
 • Известувања, Настани  | 04.3.2020 | Виш управен суд на Република Македонија

  Известување за потпишување Меморандум

  Претседателот на Виш управен суд – Исмета Амет, на ден 02.03.2020 година, потпиша Меморандум за формирање на координативно тело за следење на конзистентноста и подобрување во легислативата. [повеќе]
 • Известувања, Соопштенија за јавност  | 17.2.2020 | Виш управен суд на Република Македонија

  Известување за учество на презентација

  Претседателот на Виш управен суд - Исмета Амет, учествуваше на презентација на документи за јавни политики и дискусија за План за подобрување на правосудството, која се одржа на ден 12.02.2020 година, во Скопје, во организација на Центар за правни истражувања и анализи, во рамки на програмата „Подобрување на транспарентноста, правната сигурност и ефикасноста на судството во Северна Македонија“, финансирана од Владата на Обединетото Кралство, со поддршка на Британската амбасада во Скопје. [повеќе]
 • Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  | 07.2.2020 | Виш управен суд на Република Македонија

  Известување за работна средба

  На ден 04.02.2020 година, во просториите на Вишиот управен суд, во кабинетот на претседателот на судот беше остварена работна средба со директорот на Агенцијата за примена на јазикот што го зборуваат најмалку 20 % од граѓаните на Република Северна Македонија г-дин Илбер Села и неговиот работен тим, на која покрај претседателот на судот Исмета Амет присуствуваше и судија Субхи Јакупи. [повеќе]

Сите вести

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_