Поднеси претставка [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Претставкии

Број на предмет*
Судија*
Својство*

Подносител

Име и презиме*
Адреса*
Контакт телефон*
Емаил*
Текст на представка*
* задолжително поле

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • Учество на дијалогот за политики „Дискусија за Извештајот во сенка за Поглавје 23 за периодот октомври 2022 – септември 2023 година“

  Известувања, Настани, Новости, Соопштенија за јавност  | 25.12.2023
  Претставници од Виш управен суд, учествуваа на дијалогот за политики „Дискусија за Извештајот во сенка за Поглавје 23 за периодот октомври 2022 – септември 2023 година", кој се организираше во рамките на проектот „Градиме мостови за заедничка иднина: Владеењето на правото во насока на пристапувањето во ЕУ". Настанот се одржа на ден 21.12.2023 година во организација на Институтот за европска политика (ЕПИ) – Скопје. [повеќе]
 • Вишиот управен суд склучи Меморандум за соработка

  Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  | 01.9.2022
  Вишиот управен суд, во месец јули 2022 година, склучи Меморандум за соработка со Установата за стручно образование СУЦГ „Шаип Јусуф“-Скопје, заради олеснување и охрабрување на образовната, практичната и техничката меѓусебна соработка. Во рамките на Меморандумот за соработка, во текот на месец август 2022 година, во Вишиот управен суд, феријална пракса во траење од 10 дена извршија седум ученици на Установата за стручно образование СУЦГ „Шаип Јусуф“-Скопје [повеќе]
 • Одлуки за избор за вработување по Jавен оглас бр.1/2021

  Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  | 15.2.2022

Сите вести