Сите вести [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести сите

Година
Категорија

 • Соопштенија за јавност  | 03.12.2020 | Судски совет на РСМ

  Соопштение за 356-та седница на Судски совет на РСМ - 18.12.2020 година

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 03.12.2020 | Судски совет на РСМ

  Соопштение за 355-та седница на Судски совет на РСМ - 09.12.2020 година

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 03.12.2020 | Судски совет на РСМ

  Работилница на тема: „Алатки за намалување на старите нерешени предмети во судовите“

  [повеќе]
 • Новости  | 30.11.2020 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Резултати од административната селекција по Јавен оглас бр.2/2020

  [повеќе]
 • Новости  | 26.11.2020 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  ИЗВЕСТУВАЊЕ ВО ВРСКА СО ЈАВЕН ОГЛАС бр.2/2020

  Известување за административна селекција [повеќе]
 • Новости  | 23.11.2020 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Шангајска ранг листа на универзитети

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 03.11.2020 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Соопштение за јавност

  Врховниот суд на Република Северна Македонија учествуваше на Седмиот регионален форум за владеење на правото во Југоисточна Европа кој се одржа на 16 и 17 октомври 2020 година, во организација на AIRE Центарот и Организацијата Civil Rights Defenders, на тема КОВИД-19 и правата заштитени со Европската конвенција за човекови права. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 29.10.2020 | Судски совет на РСМ

  Соопштение

  [повеќе]
 • Новости  | 27.10.2020 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  ЈАВЕН ОГЛАС БР. 2/2020

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 27.10.2020 | Судски совет на РСМ

  Средба на претседателот на ССРСМ Киро Здравев со вицепремиерот за борба против корупција Љупчо Николовски

  [повеќе]

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_