Сите вести [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести сите

Година
Категорија

 • Соопштенија за јавност  | 26.12.2019 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 329 седница на Судски совет на РСМ - 31.12.2019 година

  Судскиот совет на Република Северна Македонија известува дека на 329-та седница одржана на ден 31.12.2019 година одлучи за следното: [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 26.12.2019 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 328 седница на Судски совет на РСМ - 25.12.2019 година

  Судскиот совет на Република Северна Македонија известува дека на 328-та седница одржана на ден 25.12.2019 година, со изменет и дополнет дневен ред одлучи за следното: [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 26.12.2019 | Судски совет на РСМ

  Соопштение за продолжение на 330-та седница на Судски совет на РСМ - 17.02.2020 година

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 23.12.2019 | Судски совет на РСМ

  Соопштение

  Судскиот совет на Република Северна Македонија поради зголемениот интерес на јавноста во врска со истекот на мандатот на двајца судии поротници во предметот „ТНТ кој се води пред Основниот кривичен суд Скопје ја информира јавноста за следното: [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 23.12.2019 | Судски совет на РСМ

  Соопштение

  Судскиот совет на РСМ известува дека продолжението на 328-та седница под точките 7,8,9 и 10 се одложува за... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 20.12.2019 | Судски совет на РСМ

  Соопштение

  Судскиот совет на Република Северна Македонија, во интерес на враќање на довербата на граѓаните во судската власт, согласно одредбите од членот 36 од Законот за Судскиот совет побара известување од Претседателите на судовите: [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 20.12.2019 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Средба со амбасадорот на Обединетото Кралство во Република Северна Македонија

  ВД Претседателот на Врховниот суд на Република Северна Македонија, м-р Фаик Арслани, во просториите на Врховниот суд на Република Северна Македонија на 18 декември 2019 година, оствари средба со Н.Е. г-а Рејчел Галовеј, амбасадор на Обединетото Кралство во Република Северна Македонија. [повеќе]
 • Новости  | 20.12.2019 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Одлуки за избор за вработување

  Одлуки за избор за вработување по јавен оглас бр.1/2019 [повеќе]
 • Новости  | 19.12.2019 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Конечна ранг-листа на кандидати по Јавен оглас бр.1/2019

  Конечна ранг-листа на кандидати по Јавен оглас бр.1/2019 за вработување на судски советник - Категорија В ниво В1 – 5 (пет) извршители, виш судски соработник - Категорија В ниво В2 – 4 (четири) извршители, виш судски референт – дактилограф - Категорија Г ниво Г1 - 2 (два) извршители и помлад судски референт – извршител во писарница - Категорија Г ниво Г4 – 1 (еден) извршител. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 16.12.2019 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Остварена средба со амбасадорот на Кралството Холандија во Република Северна Македонија

  ВД Претседателот на Врховниот суд на Република Северна Македонија, м-р Фаик Арслани, во просториите на Врховниот суд на Република Северна Македонија на 11 декември 2019 година, оствари средба со Н.Е. г-дин Дирк Јан Коп, амбасадор на Кралството Холандија во Република Северна Македонија. [повеќе]

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_