Огласна табла [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Корисни информации

Огласна табла

⬇ објавено на 28.03.2023 ⬇

МАЛВП-104/2022 - Покана за давање одговор на тужба - Лена Јовановска, Битола

ВПП-32/16 - Доставница за лична достава - Живан Секуловски, с.Жабени

ВПП-39/16 - Доставница за лична достава - Исмет Назифовски, с.Жабени

⬇ објавено на 21.03.2023 ⬇

РО-52/23 - Покана за одговор на тужба - ТДУ БОРЕЦ ПИОМ ДОО од Битола

⬇ објавено на 09.03.2023 ⬇

МАЛВП-1/2023 - Покана за одговор на тужба - Александра Балаловска од село Јанковец, Ресен

⬇ објавено на 08.03.2023 ⬇

МАЛВП-107/22 - Пресуда - Александар Мирчиќ од Битола ул.Димче Лахчански бр.41/43

⬇ објавено на 03.03.2023 ⬇

СТ-12/23 - Решение - ДПТУ ЗОЕЛ-КОМ увоз-извоз ДООЕЛ Битола

СТ-212/22 - Решение - ПЗУ - ординација по општа медицина Д-р Нушка Ресен

⬇ објавено на 16.02.2023 ⬇

ВПП2-66/22 - Доставница за лична достава - Ајруш Аземи, с. Меџитлија

ВПП2-66/22 - Доставница за лична достава - Бајрам Мемедов, с. Меџитлија

ВПП2-66/22 - Доставница за лична достава - Веис Аземи, с. Меџитлија

ВПП2-66/22 - Доставница за лична достава - Елвис Љумановски, с. Меџитлија

ВПП2-66/22 - Доставница за лична достава - Појачит Џеманови, с. Меџитлија

ВПП2-66/22 - Доставница за лична достава - Сали Усеиновски, с. Меџитлија

ВПП2-66/22 - Доставница за лична достава - Усеин Усеиновски, с. Меџитлија

ВПП2-66/22 - Доставница за лична достава - Ферат Усеинов, с. Меџитлија

⬇ објавено на 09.02.2023 ⬇

П4-116/22 - Решение - за второтужителот Македонско поглавје од Меѓународното студентско движење за истражување и развој од космосот, ул. Руѓер Бошковиќ бр 16 - Скопје; и првотужителот Александар Ташковски

⬇ објавено на 17.01.2023 ⬇

МАЛВП-173/22 - Покана за одговор на тужба - за тужениот Сафет Алији, Цар Самоил бр.143 - Битола

МАЛВП-173/22 - Тужба

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_