Други формулари [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Други

Други формулари и обрасци во употреба во Основен суд Дебар

- Барање за регистрација – затварање на електронско сандаче за користење на системот за е-достава на судски документи од физичко лице (obrazec_0240.pdf);

- Барање за регистрација – затварање на електронско сандаче за користење на системот за е-достава на судски документи од правно лице (obrazec_0230.pdf);

- Барање за промена на овластено лице за користење на регистрирано електронско сандаче во системот за е-достава на судски документи (obrazec_0250.pdf);

- Барање за промена на име/презиме - име на правен субјект за користење на регистрирано електронско сандаче во системот за е-достава (obrazec_0270.pdf);

- Барање за промена на име / презиме за користење на системот за електронска достава на судски документи - од физичко лице (obrazec_0260.pdf);

Опис Преземање
Барање за регистрација на физичко лице
Барање за промена на име и презиме на физичко лице
Барање за промена на назив на правно лице
Барање за промена на овластено лице
Барање за регистрација на правно лице
Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести