Граѓанска област формулари [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Граѓанска област

Граѓанска област формулари

Во овој панел можете на довибате потребните барања и формулари од граѓанска област.

Опис Преземање
Потврда дека нема ставено интабулација на недвижноста
Бришење на хипотека
Потврда дека против лицето не е изречена санкција забрана за вршење професија, дејност или должност
Потврда дека родителското право не е одземено
Ставање на печат - Апосил
Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_