Кривична област формулари [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Кривична област

Кривична област формулари

Во овој панел можете на довибате потребните барања и формулари од кривична област.

Опис Преземање
БАРАЊЕ ЗА ИЗДАВАЊЕ ПОТВРДА ОД КРИВИЧНА ЕВИДЕНЦИЈА
БАРАЊЕ ЗА ИЗДАВАЊЕ ПОТВРДА ЗА КАЗНЕНА ЕВИДЕНЦИЈА
БАРАЊЕ ЗА ИЗДАВАЊЕ ПОТВРДА ДЕКА ПРОТИВ МЕНЕ НЕ Е ИЗРЕЧЕНА САНКЦИЈА ЗАБРАНА ЗА ВРШЕЊЕ ПРОФЕСИЈА, ДЕЈНОСТ ИЛИ ДОЛЖНОСТ
Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_