Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Извештаи на Основен суд Дебар

Во овој дел се прикашауваат сите извештаиј од Основен суд Дебар

Со помош од пребарувачот можете лесно да насочите во потребниот извештај.

Доволно е да внесите година и вид на извештајот.

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Годишен Извештај за 2023 година
Годишен
2023
Месечен извештај за Октомври 2022
Месечен
2022
Месечен извештај за Септември 2022
Месечен
2022
Месечен извештај за Август 2022
Месечен
2022
Месечен извештај за Јули 2022
Месечен
2022
Месечен извештај за ,Јуни 2022
Месечен
2022
Месечен извештај за Мај 2022
Месечен
2022
Месечен извештај за Април 2022
Месечен
2022
Месечен извештај за Март 2022
Месечен
2022
Годишен извештај за 2021 година
Годишен
2021

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_