Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Извештаи на Основен суд Дебар

Во овој дел се прикашауваат сите извештаиј од Основен суд Дебар

Со помош од пребарувачот можете лесно да насочите во потребниот извештај.

Доволно е да внесите година и вид на извештајот.

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Завршна сметка за 2020 година, Сопствена сметка на Основен суд Дебар
Годишен
2020
Завршна сметка за 2020 година, Депозитна сметка на Основен суд Дебар
Годишен
2020
Завршна сметка за 2020 година, Буџетска сметка на Основен суд Дебар
Годишен
2020
Годишен Извештај за 2020 година
Годишен
2020
Годишен Извештај за 2020 до информации од јавен карактер
Годишен
2020
Завршна сметка за 2019 година, Сопствена сметка на Основен суд Дебар
Годишен
2019
Завршна сметка за 2019 година, Депозитна сметка на Основен суд Дебар
Годишен
2019
Завршна сметка за 2019 година, Буџетска сметка на Основен суд Дебар
Годишен
2019
Годишен Извештај за 2019 година
Годишен
2019
Годишен Извештај за 2018 година
Годишен
2018

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_