Годишен план за работа [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Годишен план за работа

Годишен план за работа на Основен суд Дебар

Во овој панел  можете да добивате инфорации за Годишниот палан за работа на Основен суд Дебар

Година
Опис Година Преземање
Годишен план за работа на Основен суд Дебар зa 2020
Годишен план за работа на Основен суд Дебар зa 2019
2015
Годишен план за работа
Годишен план за работа на Основен суд Дебар зa 2019
2019
Годишен План за работа
Годишен план за работа на Основен суд Дебар за 2018
2018
Годишен План за работа
Годишен план за работа на Основен суд Дебар за 2017
2017
Годишен план за работа
Годишен план за работа на Основен суд Дебар
2016
Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_