Кривична област формулари [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Кривична област

Формулари и Обрасци од кривична област во употреба во Основен суд Делчево

- Молба за издавање уверение дека против лицето нема покренато обвинителен акт кој влегол во правна сила , ниту е донесена не правосилна осудителна пресуда ;

- Барање за издавање податоци од кривичната евиденција ;

- Барање за уверение дека не се води кривична постапка за ПРАВНО ЛИЦЕ ;

 

 

Опис Преземање
Стандардниот Lorem Ipsum пасус, кој се користи од 1500-тите години
Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести