Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Основен суд Кратово ѓи објавува следниве извештаи

 

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Процедура за изработка на буџетско барање - јуни 2022
Годишен
2022
Основен суд Кратово - извештај за месец 8.2022
Месечен
2022
Основен суд Кратово - извештај за месец 7.2022
Месечен
2022
Основен суд Кратово - извештај за месец 6.2022
Месечен
2022
Основен суд Кратово - извештај за месец 5.2022
Месечен
2022
Конечен извештај за извршена внатрешна ревизија
Годишен
2021
Основен суд Кратово - извештај за месец 4.2022
Месечен
2022
Основен суд Кратово - извештај за месец 3.2022
Месечен
2022
Основен суд Кратово - извештај за месец 2.2022
Месечен
2022
Завршна сметка 2021-Сопствена сметка 2021
Годишен
2021

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести