Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Основен суд Кратово ѓи објавува следниве извештаи

 

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Основен суд Кратово - извештај за месец 1.2024
Месечен
2024
Извештај за реализација на програмата за работа на Претседателот за 2023
Годишен
2023
Годишен извештај за 2023 ОС Кратово - СПИЈК
Годишен
2023
ЈАВЕН ОГЛАС бр.1/24 за вработување на 7 (седум) судски службеници на определено време до 31.12.2024 година
Годишен
2024
Известување за Извештај за примена на систем за интегритет 2023
Годишен
2023
Основен суд Кратово - извештај за месец 12.2023
Месечен
2023
Основен суд Кратово - извештај за месец 11.2023
Месечен
2023
Основен суд Кратово - извештај за месец 10.2023
Месечен
2023
Слободен пристап до информации СПИ бр.9 2023
Годишен
2023
Слободен пристап до информации СПИ бр.8 2023
Годишен
2023

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести