Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

     graph2 Извештаи за Основен суд Крушево

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Годишна сметка - 290100083363113
Годишен
2020
Годишна сметка - 290100083369610
Годишен
2020
Годишен извештај за пристап до информации од јавен карактер
Годишен
2020
Извештај за 2020 година
Годишен
2020
Даночен биланс
Годишен
2019
Годишна сметка - 60316 - буџетска
Годишен
2019
Годишна сметка - 63113 - сопствена
Годишен
2019
Годишна сметка - 69610 - депозитна
Годишен
2019
Извештај за 2019 година
Годишен
2019
Извештај за 2018 година
Годишен
2018

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_