Јавни набавки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Јавни набавки

Јавните набавки претставуваат процес на користење на јавни средства од страна на одреден јавен орган, заради добивање на надворешни ресурси, најчесто од комерцијални понудувачи. Принципите врз кои се базира спроведувањето на законските и подаконските прописи за јавните набавки се транспарентност, јавност и еднаков третман на економските оператори. Заради остварување на овие принципи, а и заради достапност на информации до јавноста, вие имате можност да го користите делот - Јавни набавки на веб-страницата на Основен суд Крушево каде ќе се објавуваат информации за јавните набавки и линкови до системот на Бирото за јавни набавки од каде ќе можете да ја превземете потребната документација.. Огласите официјално се објавени во Електронскиот систем за јавни набавки на страната на Бирото за јавни набавки на следниот линк: https://e-nabavki.gov.mk Од јануари 2010 година, Бирото за јавни набавки направи интеграција на постечките системи за јавни набавки во еден систем и сите огласи и потребна документација согласно огласите ќе биде објавени на истиот.

Број на оглас
Вид на договор
 • Број на оглас:
   
  05-10/2015
  Предмет на договор:
   
  Набавка на екстра лесно гориво ЕЛ-1
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  06.11.2015
  Договорен орган:
   
  Основен суд Крушево
  Вид на постапка:
   
  Барање за прибирање понуди
  Краен рок:
   
  17.11.2015
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  05-40/2017
  Предмет на договор:
   
  Набавка на информатичка опрема-персонални компјутери
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  01.12.2017
  Договорен орган:
   
  Основен суд Крушево
  Вид на постапка:
   
  Барање за прибирање понуди
  Краен рок:
   
  06.12.2017
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  05-41/2017
  Предмет на договор:
   
  Набавка на екстра лесно масло за греење (ЕЛ-1)
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  27.11.2017
  Договорен орган:
   
  Основен суд Крушево
  Вид на постапка:
   
  Барање за прибирање понуди
  Краен рок:
   
  07.12.2017
  Преземање:
   
Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_