Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Извештаите за работењето на судиите во Основен суд Куманово се содржани во *.PDF документ. Истите можете да ги преземете од понудените линкови подолу.

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Март 2019 година
Месечен
2019
Февруари 2019 година
Месечен
2019
Годишен извештај за 2018 година
Годишен
2018
Годишен извештај за 2017 година
Годишен
2017
Годишен извештај за 2016 година
Годишен
2016
Завршна сметка за 2018 година (Сопствени приходи)
Годишен
2018
Завршна сметка за 2018 година (Редовна сметка)
Годишен
2018
Завршна сметка за 2018 година (Депозитна сметка)
Годишен
2018
Јануари 2019 година
Месечен
2019
Декември 2018 година
Месечен
2018

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести