Јавни набавки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Јавни набавки

Јавните набавки се спроведуваат по писмен и по електронски пат.

За набавките спроведени по писмен пат, потребните документи и документација се доставува во судот, во приемното одделение.
За набавките спроведени по електронски пат, со електронско наддавање преку Електронскиот систем за јавни набавки на Министерството за Финансии на Република Македонија, целокупната документација за учесниците на електронското наддавање се поднесува во електронска форма, електронски потпишана со електронски потпис (сертификат) издаден на име на наддавачот или од него овластено лице.

Број на оглас
Вид на договор
 • Број на оглас:
   
  Предмет на договор:
   
  Годишен план за јавни набавки за 2018 година
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  23.2.2018
  Договорен орган:
   
  /
  Вид на постапка:
   
  /
  Краен рок:
   
  31.12.2018
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  Предмет на договор:
   
  Измена и дополнување на Годишен план за јавни набавки за 2018 година
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  27.3.2018
  Договорен орган:
   
  /
  Вид на постапка:
   
  /
  Краен рок:
   
  31.12.2018
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  Предмет на договор:
   
  Измена и дополнување на Годишен план за јавни набавки за 2018 година
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  05.6.2018
  Договорен орган:
   
  /
  Вид на постапка:
   
  /
  Краен рок:
   
  31.12.2018
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  Предмет на договор:
   
  Измена и дополнување на Годишен план за јавни набавки за 2018 година
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  04.7.2018
  Договорен орган:
   
  /
  Вид на постапка:
   
  /
  Краен рок:
   
  31.12.2018
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  Предмет на договор:
   
  Годишен план за јавни набавки за 2019 година
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  07.2.2019
  Договорен орган:
   
  /
  Вид на постапка:
   
  /
  Краен рок:
   
  31.12.2019
  Преземање:
   

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести