Граѓанска област формулари [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Граѓанска област

Примач – трезор на Н.Б.
Банка на примачот – НБРМ
Трансакциона сметка – 100000000063095
Уплатна сметка – 840-156-03359
Приходна шифра – 722213-00

уверенија 320 денари, апостил 300 денари

Опис Преземање
Апостил
Потврда дека не е одземено родителското право
Потврда за стечајна постапка
Уверение дека за лицето нема забрана за вршење на дејност
Уверение дека за лицето нема забрана за вршење на професија, дејност или должност

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_