Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Извештаи за работа на Основен суд Прилеп

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Извештај за 2021 год.
Годишен
2021
Извештај за 2020 год.
Годишен
2020
Извештај за 2019 год.
Годишен
2019
Извештај за 2018 год.
Годишен
2018
Извештај за 2017 год.
Годишен
2017
Извештај за 2016 год.
Годишен
2016
Извештај за 2015 год.
Годишен
2015
Извештај за 2014 год.
Годишен
2014
Извештај за 2013 год.
Годишен
2013
Извештај за 2012 год.
Годишен
2012

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_