Shtëpi [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Të rejat e fundit

 • Risi  | 13 Maj 2019 | Gjykata Themelore Shkupi II

  LAJMËRIM

  LAJMËRIM Lajmërohen kandidatët të cilët e kanë kaluar seleksionimin administrativ se pjesa profesionale e provimit për nëpunësa gjyqësor do të mbahet më datë 21.05.2019 në Gjykatën Themelore Shkupi II Shkup, [më shumë]
 • Risi  | 8 Maj 2019 | Gjykata Themelore Shkupi II

  K U M T E S Ë

  Të nderuar, Gjykata Themelore Shkupi II Shkup, Ju lajmëron se Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendim me të cilin 7 maji (e marta) është përcaktuar si ditë jo pune. [më shumë]
 • Risi  | 24 Pri 2019 | Gjykata Themelore Shkupi II

  NJOFTIM PËR OPINIONIN

  Të nderuar, Për shkak interesimit të shtuar në mediume në lidhje me lëndën RSVZRG.nr.2/19, e njoftojmë opinionin si vijon: Në bazë të sjelljes së dorëheqjes së parevokueshme të Reis Ul Ulema-së të Bashkësisë Fetare Islame – Sulejman Ef. Rexhepi e pranuar me datën 25.03.2019 dhe të evidentuar me numër 15-13/174, Riaseti i BFI-së në R.M me datën 30.03.2019 ka mbajtur seancë të jashtëzakonshme ku është pranuar dorëheqja e Reis Ul Ulema-së të deritanishmit dhe në të njëjtën seancë për Reis Ul Ulema është zgjedhur Skender Buzaku. [më shumë]
 • Risi  | 18 Pri 2019 | Gjykata Themelore Shkupi II

  DEMANTIM

  Të nderuar, GJYKATA THEMELORE SHKUPI II SHKUP në tërësi i demanton thëniet në reagimin e Asociacionit Mediatik të Maqedonisë (AMM) të publikuar nga ana e mediave Telma me titull ‘’Gjykata Themelore 2 në mënyrë të paligjshme po ndikon në procesin zgjedhor’’, Sitel me titull ‘’AMM: Vendimi i gjykatës të ndajë dëmshpërblim për 1 TV është i paligjshëm’’ Kanal 5 TV me titull : AMM reagon në OSCE, Këshillin Gjyqsor dhe KSHNK për vendimin e Gjykatës Themelore Gjykata 2 për 100.000 euro kërkesë joekzistente për 1 TV’’ Alsat-M me titull ‘’AMM me reagim për vendimin e Gjykatës Themelore-2 për 1TV dhe në web portalin A1on.mk me titull ‘’1TV nga KSHZ mund të marë 100 mijë euro’’. [më shumë]
 • Risi  | 12 Pri 2019 | Gjykata Themelore Shkupi II

  K U M T E S Ë

  Për shkak të interesit të shtuar të mediave e lajmërojmë publikun se seanca për shpallje të vendimit për lëndën K5-61/18 është e caktuar për më datë 22.04.2019 në ora 14,30 salla e gjykimit 9 në katin II. [më shumë]

Të gjitha lajmet

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_