Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
SUMAREN IZVESTAJ ZA MESEC DEKEMVRI 2018 GODINA
Месечен
2018
SUMAREN IZVESTAJ ZA CETVRT KVARTAL 2018 GODINA (OKTOMVRI, NOEMVRI I DEKEMVRI)
Квартален
2018
GODISEN SUMAREN IZVESTAJ ZA 2018 GODINA
Годишен
2018
SUMAREN IZVESTAJ ZA MESEC NOEMVRI 2018 GODINA
Месечен
2018
SUMAREN IZVESTAJ ZA MESEC OKTOMVRI 2018 GODINA
Месечен
2018
SUMAREN IZVESTAJ ZA TRETIOT KVARTAL 2018 GODINA (BEZ POVTORNO ZAVEDENI PREDMETI)
Квартален
2018
SUMAREN IZVESTAJ ZA MESEC SEPTEMVRI 2018 GODINA (BEZ POVTORNO ZAVEDENI PREDMETI)
Месечен
2018
SUMAREN IZVESTAJ ZA MESEC AVGUST 2018 GODINA (BEZ POVTORNO ZAVEDENI PREDMETI)
Месечен
2018
СУМАРЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА МЕСЕЦ ЈУЛИ 2018 ГОДИНА
Месечен
2018
SUMAREN IZVESTAJ ZA SITE SUDII ZA VTOR KVARTAL 2018 GODINA (APRIL, MAJ I JUNI) - BEZ POVTORNO ZAVEDENITE PREDMETI
Квартален
2018

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА

  Новости  | 09.10.2019
  Основниот граѓански суд Скопје, по повод Европскиот ден на правдата (25.10.2019 година), организира отворен ден за ученици од СУГС Гимназија „Јосип Броз Тито“- Скопје, студенти од Правен факултет „Јустинијан Први“ - Скопје и за граѓаните на Република Северна Македонија. [повеќе]
 • СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА

  Новости  | 26.9.2019
  Почитувани, Основниот граѓански суд Скопје, на ден 25.09.2019 година, беше посетен од страна на Божина Липај – експерт од Канцеларијата на Светска Банка во Скопје. Состанокот се одржа во просториите на судот и на истиот присуствуваа судија Антоанета Димовска (Претседател на Оддел за имотни спорови, спорови од мала вредност и семејни спорови) и Советник – Портпаролот на судот Сања Томиќ Велкоски. [повеќе]

Сите вести