Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
ПОЛУГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ (ВТОРО ПОЛУГОДИЕ) 2017 ГОДИНА
Полугодишен
2017
ПОЛУГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ (ПРВО ПОЛУГОДИЕ) 2017 ГОДИНА
Полугодишен
2017
ПОЛУГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ (ВТОРО ПОЛУГОДИЕ) 2016 ГОДИНА
Полугодишен
2016
ПОЛУГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ (ПРВО ПОЛУГОДИЕ) 2016 ГОДИНА
Полугодишен
2016
ПОЛУГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ (ВТОРО ПОЛУГОДИЕ) 2015 ГОДИНА
Полугодишен
2015
ПОЛУГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ (ПРВО ПОЛУГОДИЕ) 2015 ГОДИНА
Полугодишен
2015
ПОЛУГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ (ВТОРО ПОЛУГОДИЕ) 2014 ГОДИНА
Полугодишен
2014
ПОЛУГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ (ПРВО ПОЛУГОДИЕ) 2014 ГОДИНА
Полугодишен
2014
ПОЛУГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ (ВТОРО ПОЛУГОДИЕ) 2013 ГОДИНА
Полугодишен
2013
ПОЛУГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ (ПРВО ПОЛУГОДИЕ) 2013 ГОДИНА
Полугодишен
2013

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА

  Новости  | 03.9.2019
  Почитувани, Основниот граѓански суд Скопје, на ден 03.09.2019 година, беше посетен од страна на 55 судии претставници од Хрватското здружение на судиите – филијала Вараждин и Загреб 2. Средбата се одржа во свечената сала на Врховен суд на Република Северна Македонија и на истата присуствуваа Заменик претседателот на Основниот граѓански суд Скопје - Наталија Донева (Претседател на Оддел трговски спорови, стечај и ликвидација) и судиите Антоанета Димовска (Претседател на Оддел за имотни спорови, спорови од мала вредност и семејни спорови), Ирена Костадинова Ангеловска (Претседател на Оддел за оставински и вонпарнични предмети) и судија Александра Палашевска од Одделот за работни спорови. [повеќе]
 • листа на кандидати со вкупен број бодови по јавен оглас 2/2019.

  Новости  | 24.7.2019
  Во прилог е конечната ранг - листа на кандидати со вкупен број бодови по јавен оглас 2/2019. [повеќе]

Сите вести