Оrari i punës [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Оrari i punës

Çdo ditë pune

7:30h - 15:30h

Pranimi i dokumenteve

8:30h - 14:00h

Pauzë

11:00h - 11:30h
Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit

 • KUMTESË PËR PUBLIKUN

  Risi  | 3 Sht 2019
  Të nderuar, Gjykata themelore civile Shkup, më date 03.09.2019, ishte e vizituar nga ana e 55 gjykatësve përfaqsues të Shoqatës Kroate të Gjykatësve - filiala Varazhdin dhe Zagreb 2. Takimi u mbajt në sallën solemne të Gjykatës së Lartë të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe në të njejtën morën pjesë Zëvendës Kryetari i Gjykatës themelore civile Shkup – Natalia Doneva (Kryetare e njësisë për konteste tregtare, falimentim dhe likuidim) dhe gjykatësit Antoaneta Dimovska (Kryetare e njësisë për konteste pronësore, konteste të vlerës së vogël dhe konteste familjare), Irena Kostadinova Angellovska ( Kryetare e njësisë për lëndë trashigimore dhe jashtëkontestimore) dhe gjykatës Aleksandra Pallashevska nga Njësia për konteste të punës. [më shumë]
 • LIsta përfundimtare e kandidatëve me shumën përfundimtare të pikëve pas shpalljes publike 2/2019

  Risi  | 24 Kor 2019
  Në vijim është shpallur lista përfundimtare e kandidatëve me shumën përfundimtare të pikëve pas shpalljes publike 2/2019 [më shumë]

Të gjitha lajmet