Buletinet [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Buletinet

Teksti standart Lorem Ipsum, i përdorur që në vitet 1500

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available

 • Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text
 • Used since the 1500s is reproduced below for those interested
 • Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum
Vit
Përmbledhje Vit Shkarko

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit

 • KUMTESË PËR PUBLIKUN

  Risi  | 3 Sht 2019
  Të nderuar, Gjykata themelore civile Shkup, më date 03.09.2019, ishte e vizituar nga ana e 55 gjykatësve përfaqsues të Shoqatës Kroate të Gjykatësve - filiala Varazhdin dhe Zagreb 2. Takimi u mbajt në sallën solemne të Gjykatës së Lartë të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe në të njejtën morën pjesë Zëvendës Kryetari i Gjykatës themelore civile Shkup – Natalia Doneva (Kryetare e njësisë për konteste tregtare, falimentim dhe likuidim) dhe gjykatësit Antoaneta Dimovska (Kryetare e njësisë për konteste pronësore, konteste të vlerës së vogël dhe konteste familjare), Irena Kostadinova Angellovska ( Kryetare e njësisë për lëndë trashigimore dhe jashtëkontestimore) dhe gjykatës Aleksandra Pallashevska nga Njësia për konteste të punës. [më shumë]
 • LIsta përfundimtare e kandidatëve me shumën përfundimtare të pikëve pas shpalljes publike 2/2019

  Risi  | 24 Kor 2019
  Në vijim është shpallur lista përfundimtare e kandidatëve me shumën përfundimtare të pikëve pas shpalljes publike 2/2019 [më shumë]

Të gjitha lajmet