ИЗВЕСТУВАЊЕ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Новости  |  13.5.2019
Исвестување Се известуваат кандидатите кои ја поминале административната селекција дека стручниот дел од испитот за судски службеници ќе се одржи на ден 21.05.2019 година во Основниот суд Скопје II - Скопје
Исвестување

 

Се известуваат кандидатите кои ја поминале административната селекција дека стручниот дел од испитот за судски службеници ќе се одржи на ден 21.05.2019 година во Основниот суд Скопје II - Скопје, во салата за состаноци на судот, соба 6, први кат, во следниве термини :

 

-за работно место бр.1 - 8:30 часот
-за работно место бр.2 и бр.5- во10:00 часот
-за работно место бр.3- во 11:30 часот
-за работно место бр.4- во 13:00 часот

 

ОСНОВЕН СУД СКОПЈЕ II - СКОПЈЕ
КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_