СООПШТЕНИЕ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ

Новости  |  31.3.2021
ППНИ -61/21

РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

ОСНОВЕН ГРАЃАНСКИ СУД

ППНИ -61/21

24.03.2021 година

СКОПЈЕ

 

 

До

Даниела Михајловска Радоњанин

ул. Наум Наумовски Борче бр.56

Скопје

 

 

ПРЕДМЕТ: барање

 

 

На ден 11.02.2021 година по приговор доставен од Ваша страна до овој суд заведен е предмет ППНИ -61/21.

 

По увидот во списите во приговорот, судот констатира дека во истиот недостасува страна 2, како и дека истиот е пратен во еден примерок до судот, наместо во два примероци.

 

Исто така судот од увидот во приговорот констатира дека на првата страна приговарате против налог за извршување врз плата и други парични побарувања И бр. 443/2014 од 28.01.2014 година на извршител Благоја Каламатиев од Скопје, додека пак во прилог на доказите доставени со приговорот приложен е налог за извршување врз плата и други парични побарувања И бр. 443/2014 од 25.12.2020 година.

 

Од овие причини потребно е во рок од 3 дена по приемот на овој допис да ги отстраните констатираните недостатоци на начин што ќе го уредите поднесениот приговор во кој конкретно ќе наведете против кој налог за извршување приговарате и од така уредениот приговор да доставите уште два примерока од приговорот и уште еден примерок од доказите приложени кон приговорот поднесен во судот на ден 11.02.2021 година, а во спротивно приговорот ќе се отфрли.

 

 

 

                                                                                                                                                     Судија

                                                                                                                                                    Гордана Билеска

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_