Други формулари и обрасци во употреба во Основен суд Струга [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Други барања

Други формулари и обрасци во употреба во Основен суд Струга

- Барање за заверување на документ со печат АПОСТИЛЕ 

- Барање за пристап до информации од јавен карактер 

- Жалба за пристап до информации од јавен карактер 

- Барање за регистрација – затварање на електронско сандаче за користење на системот за е-достава на судски документи од физичко лице 

- Барање за регистрација – затварање на електронско сандаче за користење на системот за е-достава на судски документи од правно лице 

- Барање за промена на овластено лице за користење на регистрирано електронско сандаче во системот за е-достава на судски документи 

- Барање за промена на име/презиме - име на правен субјект за користење на регистрирано електронско сандаче во системот за е-достава 

 

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести