Кривична област формулари [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Кривична област

Барања и формулари од кривична област

 

Опис Преземање
Потврда дека против лицето не изречена санкција забрана за вршење професија, дејност или должност
Уверение дека правното лице нема правосилна пресуда со која е изречена санкција-забрана за вршење одделна дејост
Уверение дека против лицето не е поднесен овинителен акт кој стапил во правна сила ниту пак е донесена неправосилна осудителна пресуда
Барање -За издавање потврда од казнена евиденција
Барање - За издавање уверение од кривична евиденција
Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести