Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

ИЗВЕШТАЈ ЗА РЕШЕНИ И НЕРЕШЕНИ
ПРЕДМЕТИ ОД 01.01.2015 година до 31.12.2015

ВКУПНО ПРЕДМЕТИ ВО РАБОТА: 16560

 

ВКУПНО РЕШЕНИ ПРЕДМЕТИ ВО ДЕКЕМВРИ 2015:13806

НЕРЕШЕНИ ЗАКЛУЧНО СО ДЕКЕМВРИ 2015: 2754

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Месечен извештај за Декември 2017 година
Месечен
2017
Распоред за работите во Основниот Суд Струга за 2017 година
Годишен
2017
Месечен извештај за Октомври 2017 година
Месечен
2017
Месечен извештај за Септември 2017 година
Месечен
2017
Квартален извештај за третто тромесечје на 2017 година
Квартален
2017
Извештај за месец Јули 2017
Месечен
2017
Извештај за месец Август 2017
Месечен
2017
Полу годишен извештај за прва половина на 2017 година
Полугодишен
2017
Месечен извештај за Јуни 2017 година
Месечен
2017
Извештај за месец Мај 2017
Месечен
2017

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести