Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

ИЗВЕШТАЈ ЗА РЕШЕНИ И НЕРЕШЕНИ
ПРЕДМЕТИ ОД 01.01.2023 година до 31.12.2023

ВКУПНО ПРЕДМЕТИ ВО РАБОТА: 23333

 

ВКУПНО РЕШЕНИ ПРЕДМЕТИ ВО ДЕКЕМВРИ 2023: 16829

НЕРЕШЕНИ ЗАКЛУЧНО СО ДЕКЕМВРИ 2021: 6504

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Месечен исвештај за месец Мај 2024 година
Месечен
2024
Месечен извештај за месец Април 2024 година
Месечен
2024
Завршна сметка за 2023 година за буџетски корисник, буџетска сметка
Годишен
2023
Завршна сметка за 2023 година за буџетски корисник, сопствена сметка
Годишен
2023
Завршна сметка за 2023 година за буџетски корисник, депозитна сметка
Годишен
2023
Месечен извештај за Март 2024 година
Месечен
2024
Месечен извештај за Февруари 2024 година
Месечен
2024
Месечен извештај за Јануари 2024 година
Годишен, Месечен
2024
Годишен план за јавни набавки во 2024 година
Годишен
2024
Годишен извештај за 2023 година за слободен пристап до информации од јавен карактер
Годишен
2024
Прва<12345...>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести