Збирки1 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Збирки

 

Основен суд Струга е суд со основна надлежност и како таков не издава сопствени збирки.

Година
Опис Година Преземање

АНГЛИСКИ ЈАЗИК НИСКО НИВО

АНГЛИСКИ ЈАЗИК НИСКО НИВО
2019

АНГЛИСКИ ЈАЗИК СРЕДНО НИВО

АНГЛИСКИ ЈАЗИК СРЕДНО НИВО
2019

АНГЛИСКИ ЈАЗИК ВИСКОК НИВО

АНГЛИСКИ ЈАЗИК ВИСКОК НИВО
2019

ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК НИСКО НИВО

ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК НИСКО НИВО
2019

ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК НИСКО НИВО

2019

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести