Граѓанска област формулари [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Граѓанска област

За поведување на оставинска постапка, издавање уверенија како и заверување на документи и други потреби на граѓаните потребно е во судот да се достави пополнето барање со лична карта на увид на уписничарот како доказ за идентитетот на подносителот.

Опис Преземање
Барање за заверка со apostile печат
Барање за поведување оставинска постапка
Барање за слободен пристап до информации од јавен карактер
Жалба за слободен пристап до информации од јавен карактер
Барање потврда дека не е одземено родителско право и/или деловна способност

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести