Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Основен суд Свети Николе постојано изработува месечни, квартални и годишни извештаи кои од него ги бара Судскиот совет, Министерство за правда, Апелационен суд Штип и Врховен суд.

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Квартален извештај за второ тромесечје 2018 година
Квартален
2018
Месечен извештај за јуни 2018 година
Месечен
2018
Месечен извештај за мај 2018 година
Месечен
2018
Месечен извештај за април 2018 година
Месечен
2017
Месечен извештај за март 2018 година
Месечен
2018
Квартален извештај за прво тромесечје 2018 година
Квартален
2018
Годишна сметка (финансиска) 69610 за 2017 година
Годишен
2017
Годишна сметка (финансиска) 63113 за 2017 година
Годишен
2017
Годишна сметка (финансиска) 60316 за 2017 година
Годишен
2017
Месечен извештај за февруари 2018 година
Месечен
2018

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести