Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Основен суд Свети Николе постојано изработува месечни, квартални и годишни извештаи кои од него ги бара Судскиот совет, Министерство за правда, Апелационен суд Штип и Врховен суд.

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Годишен извештај за 2018 година
Годишен
2018
Квартален извештај за четврто тромесечје 2018 година
Квартален
2018
Месечен извештај за декември 2018 година
Месечен
2018
Месечен извештај за ноември 2018 година
Годишен
2015
Месечен извештај за октомври 2018 година
Месечен
2018
Месечен извештај за септември 2018 година
Месечен
2018
Квартален извештај за трето тромесечје 2018 година
Квартален
2018
Месечен извештај за јули 2018 година
Месечен
2018
Месечен извештај за август 2018 година
Месечен
2018
Квартален извештај за второ тромесечје 2018 година
Квартален
2018

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести