Слободен пристап до информации [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Слободен пристап до информации

Според Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер физичките и правните лица имаат право да побараат информации од јавен карактер, но само доколку барањето е согласно со одредбите од истиот  закон.

Лице задолжено за работа по барање на странки на информации според законот за слободен пристап за информации од јавен карактер е Марија Петкова, тел. 076-482-044, соба 12, втор кат.

е-маил адреси: osnsudsvn@yahoo.com, contact@ossvnikole.mk, marija.petkova@ossvnikole.mk

Ве молиме барањата да ги испраќате истовремено на сите 3 адреси со цел да се осигуриме дека ќе бидат примени на најмалку 1 за да избегне можност од некомпатибилност помеѓу разни е-маил провајдери.


 Преземање

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести