Годишни планови [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Годишен план за работа

Година
Опис Година Преземање
Програма за работа на Основниот суд Свети Николе во 2024 година
Програма за работа на Основниот суд Свети Николе во 2024 година
2024
Годишен план за управување со движењето на предмете во судот во 2024 година
Годишен план за управување со движењето на предмете во судот и спречување на создавање и намавлување на заостатокот на нерешени предмети во 2024 година
2024
Годишен план за јавни набавки за 2024 година
Годишен план за јавни набавки за 2024 година
2024
Годишен план за управување со движењето на предмете во 2023 година
Годишен план за управување со движењето на предмете во судот и спречување на создавање и намавлување на заостатокот на нерешени предмети во 2023 година
2023
Програма за работа на Основниот суд Свети Николе во 2023 година
2023

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести