Јавни набавки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Јавни набавки

За да може да функционира воопшто Основниот суд Свети Николе има потреба од тоа да набавува различни потрошни стоки и материјали.

Пред се има потреба од хартија и различни канцелариски материјали, тонери и нафта за греење.

Сите набавки се вршат во согласност со законите на Република Македонија.

Број на оглас
Вид на договор
 • Број на оглас:
   
  2/2015
  Предмет на договор:
   
  Масло за горење - екстра лесно 1 (ЕЛ-1) за потребите на Основен суд Свети Николе за грејна сезона 2016
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  21.8.2015
  Договорен орган:
   
  Основен суд Свети Николе
  Вид на постапка:
   
  Постапка со барање за прибирање понуди
  Краен рок:
   
  07.9.2015
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  3/2018
  Предмет на договор:
   
  Опрема за греење и климатизација
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  16.4.2018
  Договорен орган:
   
  Основен суд Свети Николе
  Вид на постапка:
   
  Барање за прибирање понуди
  Краен рок:
   
  23.4.2018
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  1/2016
  Предмет на договор:
   
  Набавка на печатен материјал, канцелариски материјал и тонери
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  29.7.2016
  Договорен орган:
   
  Основен суд Свети Николе
  Вид на постапка:
   
  Оглас за прибирање понуди
  Краен рок:
   
  04.8.2016
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  1/2017
  Предмет на договор:
   
  Набавка на печатен материјал, канцелариски материјал и тонери
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  19.7.2017
  Договорен орган:
   
  Основен суд Свети Николе
  Вид на постапка:
   
  Барање за прибирање понуди
  Краен рок:
   
  25.7.2017
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  2/2017
  Предмет на договор:
   
  Лесно масло за горење за грејна сезона 2017/2018 година
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  10.11.2017
  Договорен орган:
   
  Основен суд Свети Николе
  Вид на постапка:
   
  Барање за прибирање понуди
  Краен рок:
   
  21.11.2017
  Преземање:
   

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести