Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Извештаи на Основен суд Велес

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Сумарен преглед за движење на предметите - јануари до март 2022 година
Квартален
2022
Сумарен преглед за движење на предметите - март 2022 година
Месечен
2022
Годишен извештај за работа за 2021 година за ССРСМ
Годишен
2021
Годишен извештај за работа за 2021 година за ВСРСМ
Годишен
2021
Сумарен преглед за движење на предметите - февруари 2022 година
Месечен
2022
Извештај за завршна пресметка за 2021 година од сметка 69626
Годишен
2021
Извештај за завршна пресметка за 2021 година од сметка 63114
Годишен
2021
Извештај за завршна пресметка за 2021 година од сметка 60317
Годишен
2021
Сумарен преглед за движење на предметите - јануари 2022 година
Месечен
2022
Годишен извештај за слободен пристап до информации за 2021 година
Годишен
2021

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_