Основен суд Велес Почетна [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Најнови вести

 • Новости  | 27.12.2022 | Основен суд Велес

  Јавен оглас бр.2/22

 • Новости  | 25.10.2022 | Основен суд Велес

  Соопштение за јавност

  25 октомври – Европски ден на граѓанската правда - отворен ден за граѓаните [повеќе]
 • Новости  | 18.10.2022 | Основен суд Велес

  Одлука за избор по интерен оглас бр.1/22

 • Новости  | 16.9.2022 | Основен суд Велес

  ИНТЕРЕН ОГЛАС бр.1/22

  ОСНОВЕН СУД ВЕЛЕС, врз основа на член 20, член 39 , член 40 став 1 и 2 од Законот за судска служба („Сл.весник на РСМ” бр. 43/2014, 33/2015, 98/2015, 6/2016, 198/19, 248/2018), Правилникот за формата и содржината на интерниот оглас, начинот на поднесување на пријавата за унапредување, начинот на спроведување на административната селекција и интервјуто, како и начинот на нивно бодирање и максималниот број на бодови од постапката на селекција, во зависност од категоријата на работно место за кое е објавен интерниот оглас („Службен весник на РСМ“ бр.275/2020) и Правилник за внатрешна организација и систематизација на работните места во Основен суд Велес (Пречистен текст) СУ-04.бр.2/19 од 04.01.2019 година, по добиената согласност од Министерство за финансии бр.08-781/3 од 11.07.2022 година и Судски буџетски совет бр.08-718/6 од 07.09.2022 година, објавува [повеќе]
 • Новости  | 31.3.2022 | Основен суд Велес

  Соопштение за склучени меморандуми за соработка


Сите вести

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_