Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Извештаи на Основен суд Велес

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Сумарен преглед за движење на предметите - јануари 2024 година
Месечен
2024
Годишен извештај за слободен пристап до информации за 2023 година
Годишен
2023
Сумарен преглед за движење на предметите - јануари до декември 2023 година
Годишен
2023
Сумарен преглед за движење на предметите - јули до декември 2023 година
Полугодишен
2023
Сумарен преглед за движење на предметите - октомври до декември 2023 година
Квартален
2023
Сумарен преглед за движење на предметите - декември 2024 година
Месечен
2023
Сумарен преглед за движење на предметите - ноември 2023 година
Месечен
2023
Сумарен преглед за движење на предметите - октомври 2023 година
Месечен
2023
Сумарен преглед за движење на предметите - јули до септември 2023 година
Квартален
2023
Сумарен преглед за движење на предметите - септември 2023 година
Месечен
2023
Прва<12345...>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести