Јавни набавки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Јавни набавки

 

Број на оглас
Вид на договор
 • Број на оглас:
   
  2018 година
  Предмет на договор:
   
  Одлука за измена на годишен план за Јавни набавки за 2018 година - Хартија
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  16.4.2018
  Договорен орган:
   
  Одлука за измена на годишен план за Јавни набавки за 2018 година - Хартија
  Вид на постапка:
   
  Одлука за измена на годишен план за Јавни набавки за 2018 година - Хартија
  Краен рок:
   
  31.12.2018
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  Предмет на договор:
   
  Годишен план за јавни набавки за 2019 година
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  31.1.2019
  Договорен орган:
   
  Годишен план за јавни набавки за 2019 година
  Вид на постапка:
   
  Годишен план за јавни набавки за 2019 година
  Краен рок:
   
  31.1.2019
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  2017 година
  Предмет на договор:
   
  Годишен план за јавни набавки во 2017 година
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  08.2.2017
  Договорен орган:
   
  Годишен план за јавни набавки во 2017 година
  Вид на постапка:
   
  Годишен план за јавни набавки во 2017 година
  Краен рок:
   
  31.12.2017
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  2018 година
  Предмет на договор:
   
  Годишен план за јавни набавки во 2018 година
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  13.2.2018
  Договорен орган:
   
  Годишен план за јавни набавки во 2018 година
  Вид на постапка:
   
  Годишен план за јавни набавки во 2018 година
  Краен рок:
   
  31.12.2018
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  2018 година
  Предмет на договор:
   
  Дополнување на Годишен план за јавни набавки во 2018 година
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  13.2.2018
  Договорен орган:
   
  Дополнување на Годишен план за јавни набавки во 2018 година
  Вид на постапка:
   
  Дополнување на Годишен план за јавни набавки во 2018 година
  Краен рок:
   
  31.12.2018
  Преземање:
   

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести