Court [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Најнови вести

 • Press realeses  | Jul 19, 2018 | Judicial council of the RM

  Соопштение од 282-та седница одржана на ден 19.07.2018 година

  Судскиот совет на Република Македонија известува дека на 282-та седница одржана на ден 19.07.2018 година усвои нов Дневен ред и одлучи за следното... [повеќе]
 • Press realeses  | Jul 18, 2018 | Judicial council of the RM

  Соопштение за 282-та седница на Судски совет на РМ - 19.07.2018 година

  Седницата ќе се одржи на ден 19.07.2018 година (четврток) со почеток во 10,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Македонија со следниот ... [повеќе]
 • Press realeses  | Jul 16, 2018 | Judicial council of the RM

  Соопштение

  На 16.07.2018 година во просториите на Судски совет на Република Македонија, претседателот на ССРМ Зоран Караџовски и заменик претседателот Шемседин Јусуфи остварија работна средба со делегација предводена од експертот на Совет на Европа Ѓуро Сеса по повод... [повеќе]
 • Press realeses  | Jul 13, 2018 | Judicial council of the RM

  Соопштение

  На 12.07.2018 година во кабинетот на министерката за правда претседателот на Судскиот совет на Република Македонија Зоран Караџовски оствари средба со министерката за правда проф. д-р Рената Дескоска во врска со... [повеќе]
 • Press realeses  | Jul 13, 2018 | Judicial council of the RM

  Соопштение од 281-та седница одржана на ден 13.07.2018 година

  Судскиот совет на Република Македонија известува дека на 281-та седница одржана на ден 13.07.2018 година усвои нов Дневен ред и одлучи за следното... [повеќе]

Сите вести