Суд [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Најнови вести

 • Njoftim për opinionin  | 17 Gsh 2017

  Соопштение од продолжение на 261-та седница од 17.08.2017 година

  Судскиот совет на Република Македонија известува дека на продолжение на 261-та седница одржана на ден 17.08.2017 година одлучи за следното ... [повеќе]
 • Njoftime  | 17 Gsh 2017

  Продолжение на седница на Судски совет на РМ од 14.08.2017 година

  Продолжението на 261-та седница закажана за ден 14.08.2016 година ќе се одржи на ден 17.08.2017 година (четврток) со почеток во 11,00 часот ... [повеќе]
 • Njoftim për opinionin  | 14 Gsh 2017

  Соопштение од 261-та седница од 14.08.2017 година

  Судскиот совет на Република Македонија известува дека на 261-та седница одржана на ден 14.08.2017 година одлучи за следното ... [повеќе]
 • Njoftime  | 14 Gsh 2017

  Седница на Судски совет на РМ - 14.08.2017 година

  Седницата ќе се одржи на ден 14.08.2017 година (понеделник) со почеток во 11,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Македонија со следниот ... [повеќе]
 • Njoftime  | 26 Kor 2017

  Оглас за избор на претседатели на судови и судии 20.07.2017

  Судскиот совет на Република Македонија врз основа на член 44 од Законот за Судскиот совет на Република Македонија („Службен весник на РМ“ бр.60/2006, 150/2010,100/2011, 20/2015 и 61/2015), објавува ОГЛАС За избор на претседател на Апелационен суд Штип За избор на претседател на Основниот суд Скопје 1 Скопје За избор на претседател на Основниот суд Куманово За избор на претседател на Основниот суд Тетово За избор на претседател на Основниот суд Дебар За избор на претседател на Основниот суд Ресен За избор на 2 (двајца) судии на Врховен суд на Република Македонија за кривична област За избор на 4 (четири) судии на Апелационен суд Скопје – 2 (двајца) за кривична област и 2 (двајца) за граѓанска област и За избор на 1 (еден) судија на Апелационен суд Битола за кривична област. [повеќе]

Сите вести