Судски буџет [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Судски буџет

Година
Опис Година Преземање
Одлука за обезбедување на средства за исплата на додатоци на плата за месец август 2019 година
2019
Соопштение од 137-та седница одржана на ден 02.09.2019 година
Судскиот буџетски совет (СБС) на 137-та седница одржана на ден 02.09.2019 година во рамките на своите законски надлежности согласно Закон за судски буџет донесе:
2019
Одлука за обезбедување на средства за исплата на додатоци на плата за месец јуни 2019 година
2019
Соопштение од 136-та седница одржана на ден 03.07.2019 година
Судскиот буџетски совет (СБС) на 136-та седница одржана на ден 03.07.2019 година донесе Одлука за обезбедување на средства за исплата на додатоци на плата за месец јуни 2019 година и го разгледа и Буџетскиот циркулар за 2020 година што го достави до единките корисници на судскиот буџет.
2019
Одлука за измена на Годишна програма за капитални расходи од буџет-Судска власт за 2019 година
2019

Најнови вести


Сите вести